1. Nev-Dama.cz
  2. Kam vyrazit

Novinky

Archiv článků

Nasednout na první lanovku, posnídat trentinské speciality za úsvitu s výhledem na Alpy barvící se do růžova, nazout lyže a pustit se jako první dolů ze svahu – užijte si Trentino Ski Sunrise.
Nedokážete si představit zimu bez lyžování s rodinou, ale nemáte velký rozpočet? Poradíme vám, která rakouská a německá střediska mají (nejen) na konci sezóny skipasy pro děti zdarma.
Vyberte si z našich tipů na nejlepší střediska pro silvestrovský pobyt na horách a užijte si nezapomenutelné oslavy nového roku plné lyžování v Alpách, Tatrách, Bulharsku či v ČR.
Zimní dovolená není jen o lyžování, ale také o zábavě. Chcete si váš lyžařský zájezd užít naplno? Vyberte si z nejlepších après-ski barů v Alpách!
Dokážete si představit krásnější místo, kde strávit Vánoce než v obklopení zasněžených svahů hor plných bílé sněhové pokrývky? Vyrazte s námi na Vánoce na hory a užijte si vánoční lyžování!
Kde mají nové lanovky, sjezdovky nebo možnosti polyžařské zábavy? Kam jet tuto sezónu na lyže? I letos v Alpách čeká mnoho novinek a akcí, které se budou líbit nejen zapáleným lyžařům.
V následujícím přehledu vám představíme zajímavé cyklostezky, které si užijete i s celou rodinou během dovolené v Rakousku na kolech.
Lyžování za úsvitu, hvězdné koncerty na horských chatách, ski testy. Vyberte si z nejzajímavějších akcí lyžařské sezóny 2024 ve Val di Fiemme.
Podzimní prázdniny se kvapem blíží a vy stále nevíte, kam s dětmi vyrazit? Užijte si dovolenou s dětmi v Alpách už během podzimních prázdnin!
Co mají společného Kutná Hora, Kroměříž a brněnská vila Tugendhat? Jedná se o české památky UNESCO a všechny stojí za vidění. Inspirujte se v našem přehledu, kam se vydat během dovolené.
Toužíte-li po prvních obloučcích ještě před začátkem hlavní lyžařské sezóny, inspirujte se našimi tipy, kde si užít zimní sporty již od konce října. Máme pro vás tipy na lyžování v Rakousku, Itálii, Francii i Švýcarsku.
V Bulharsku vás čekají výborné sněhové podmínky, poloprázdné sjezdovky a otevřené skiareály i hotely. Cesta autem vám zabere jen 1 den, cesta letadlem 110 minut. Mrkněte se, kde je v Bulharsku nejlepší lyžování.
Kvalitní lyžování a vybavenost, snadná dostupnost z ČR, fajn ceny – doporučujeme lyžování v italském Plose – jednom z mezi Čechy nejnavštěvovanějších skiareálů jižních Tyrol.
Vysoké hory s ledovci, zurčící bystřiny, stáda krav na loukách, horské chalupy, bodří horalé a jejich folklór. Poradíme vám, kam v Rakousku, pokud máte rádi vysokohorskou turistiku.
Maďarské termály jsou skvělým místem pro zdravý odpočinek. Inspirujte se našimi tipy na nejlepší maďarské lázně na dovolenou s dětmi a dopřejte si s rodinou perfektní relaxaci.
S našimi tipy si můžete dopřát lyžování v Rakousku s celou rodinou. Poradíme vám, kde se lyžuje nejlevněji, kde mají ubytování a skipasy pro děti zdarma a čím se řídit při výběru střediska.
Chcete si užít zimní radovánky vysoko v Alpách, s krásnými výhledy a stranou od davů turistů? Podívejte se na skvělé lyžování pro celou rodinu u nejvyšší rakouské hory Großglockner.