1. Nev-Dama.cz
  2. Kam vyrazit
  3. Trentino Ski Sunrise: lyžování za úsvitu

Trentino Ski Sunrise: lyžování za úsvitu

Středa, 10.1.2024

Trentino Ski Sunrise: lyžování za úsvitu

Posnídat za úsvitu s výhledem na Alpy barvící se do růžova, pak nazout lyže, pustit se jako první dolů ze svahu a nakreslit stopu na ještě netknutém sněhu – užijte si s námi Trentino Ski Sunrise.

Kam na Trentino Ski Sunrise 2024?


Během akce Trentino Ski Sunrise se vleky otevřou o pár hodin dříve (kolem 6. hodiny ranní) a dovezou vás na vyhlídku, z níž můžete obdivovat rozjasňující se alpské svahy. U chutné trentinské snídaně na horské chatě budete pozorovat kouzlo alpského úsvitu a pak vás čeká sjezd nedotčeného svahu.

Snídaně za úsvitu


K dokreslení úžasné atmosféry bývá na vrcholu připraven violoncellista, který se stará o hudební doprovod. Snídaně je podávaná formou bohatého mezinárodního bufetu s ochutnávkou místních specialit – sýrů, špeků, klobás, suchého masa, vajíček, mnoha druhů pečiva, ovoce a zeleniny, sladkých jídel atd. Každý účastník obdrží pásek, takže může konzumovat jak v restauraci, tak i venku. Hory se postupně zabarvují na každé světové straně jinak a jde o úžasný zážitek nejen pro lyžařské nadšence. Jízda krátce po svítání na neporušeném manšestru stojí za to.

Další články

Všeho s mírou. To se týká i lenošení na pláži. Nepropásněte na dovolené to nejlepší, co Chorvatsko nabízí. Máme pro vás tipy na nejlepší aquaparky, výlety do přírody i měst. Inspirujte se a proložte lenošení na pláži aktivním programem.
Největší chorvatský poloostrov odhaluje svá lákadla pro vaše ratolesti – nejlepší letoviska, pláže, atrakce a zajímavosti. Inspirujte se, jak prožít dovolenou na Istrii s dětmi.
Nenechte si utéct nejlepší zimní dovolenou. Sleva až 17 %, nízká záloha, garance sněhu, dětské kluby a další výhody, které najdete pouze u nás.
Jaro je tu a s ním i poslední akce lyžařské sezóny v Alpách. Zveme vás na snow volejbal, telemarkovou jízdu nebo ski closing na ledovci, abyste si mohli užít poslední lyžování ještě v dubnu.
Tipy na nejlepší ski areály v Rakousku a Itálii, kde si zalyžujete ještě v dubnu. Podívejte se, kde v Alpách si užijete dostatek sněhu a parádní lyžování o Velikonocích.
Váháte, kam vzít vaši drahou polovičku na Valentýna? A co takhle na parádní lyžovačku na hory? Svátek sv. Valentýna letos připadá sice na středu, ale i tak jde o skvělou příležitost užít si tento svátek na romantickém pobytu na horách.