1. Nev-Dama.cz
  2. Kam vyrazit
  3. Jak uzavřít lyžařskou sezónu aneb poslední lyžování

Jak uzavřít lyžařskou sezónu aneb poslední lyžování

Pondělí, 27.5.2024

Jak uzavřít lyžařskou sezónu aneb poslední lyžování

I na jaře si s námi můžete užít lyžování s programem v Itálii nebo v Rakousku.

Val di Fiemme a Ski Closing 18. 3. – 20. 3.


Po letošním úspěšném Ski Openingu jsme pro vás ve Val di Fiemme k zakončení zimní sezóny připravili velkolepý Ski Closing, na kterém nesmí chybět žádný fanoušek lyžování. Přivítáme vás welcome drinkem s ochutnávkou místních specialit, kromě vlastních lyží si budete moci vyzkoušet nové modely oblíbených značek Rossignol a Dynastar a nebude nouze ani o polyžařskou zábavu. Těšit se můžete na koncert kapely Mirai i na tombolu o hodnotné ceny.

Více informací

Snow volejbal v Santa Caterině 2. 4. – 7. 4.


Pro velký úspěch pro vás už počtvrté pořádáme mezinárodní turnaj ve snow volejbalu za účasti reprezentantů Club Sport Ondřeje Michálka a reprezentantky národního týmu za podpory sponzora Mizuno. Přihlaste se a užijte si volejbal na sněhu ve výšce 2 700 metrů nad mořem. Na místě proběhne i gastro show známých kuchařů ze soutěže „Master Chef“, hvězdná účast je tedy zajištěna. Kromě volejbalu na sněhu si můžete také zdarma otestovat nové modely lyží značky HEAD.

Více informací

Pliemas Livigno 4. 4. – 7. 4.


Pohled na borce, elegantně sjíždějící bílé svahy tradiční telemarkovou technikou, stojí opravdu za to. Nenechte si proto ujít největší evropské setkání vyznavačů telemarkového lyžování Pliemas (dříve Free Heel Fest), které se tradičně koná na konci zimní sezóny v Livignu. Můžete se ho také sami aktivně zúčastnit, ať jste začátečníci, nebo pokročilí. Nechybí bohatý doprovodný program.

Nabídka zájezdů

Seilrennen Hochfügen 14. 4.


Zábava? Legrace? Sportovní výkon? To všechno představuje zábavný obří slalom svázaných družstev v nostalgickém oblečení, který se každoročně pořádá na závěr zimy v Hochfügenu. Chybět nebude živá hudba, tradiční zimní zvyky, program pro děti ani bohaté občerstvení. Vstup volný!

Nabídka zájezdů

Další články

Všeho s mírou. To se týká i lenošení na pláži. Nepropásněte na dovolené to nejlepší, co Chorvatsko nabízí. Máme pro vás tipy na nejlepší aquaparky, výlety do přírody i měst. Inspirujte se a proložte lenošení na pláži aktivním programem.
Největší chorvatský poloostrov odhaluje svá lákadla pro vaše ratolesti – nejlepší letoviska, pláže, atrakce a zajímavosti. Inspirujte se, jak prožít dovolenou na Istrii s dětmi.
Nenechte si utéct nejlepší zimní dovolenou. Sleva až 17 %, nízká záloha, garance sněhu, dětské kluby a další výhody, které najdete pouze u nás.
Tipy na nejlepší ski areály v Rakousku a Itálii, kde si zalyžujete ještě v dubnu. Podívejte se, kde v Alpách si užijete dostatek sněhu a parádní lyžování o Velikonocích.
Váháte, kam vzít vaši drahou polovičku na Valentýna? A co takhle na parádní lyžovačku na hory? Svátek sv. Valentýna letos připadá sice na středu, ale i tak jde o skvělou příležitost užít si tento svátek na romantickém pobytu na horách.
Nasednout na první lanovku, posnídat trentinské speciality za úsvitu s výhledem na Alpy barvící se do růžova, nazout lyže a pustit se jako první dolů ze svahu – užijte si Trentino Ski Sunrise.