1. Nev-Dama.cz
  2. Kam vyrazit
  3. Kam do Rakouska za nejlevnějším lyžováním?

Kam do Rakouska za nejlevnějším lyžováním?

Středa, 11.1.2023

Lyžařská dovolená něco stojí, ať už vás lákají české hory nebo rakouské či italské alpy. Díky našim skvělým tipům si však můžete dopřát levné lyžování v Rakousku s celou rodinou. Poradíme vám, kde se lyžuje nejlevněji a kde nabízejí ubytování a skipasy pro děti zdarma.

Čím menší rakouské středisko, tím nižší cena skipasu

V Rakousku obecně platí, že malá lyžařská střediska jsou zpravidla levnější než ta velká, obzvlášť, co se týče cen skipasů. I když chcete na zimní dovolené ušetřit, v Rakousku se rozhodně nemusíte obávat horší úrovně. Rakouské skiareály včetně těch menších dosahují špičkové úrovně, ať už je řeč o upravenosti sjezdovek, lanovkách, vybavení střediska, kvalitě hotelů či zázemí. Obrovskou výhodou je navíc poklidnější atmosféra a menší fronty u lanovek a vleků. Podívejte se, v jakých rakouských střediscích si užijete levné lyžování a proč tam vyrazit.

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat

Další články

Všeho s mírou. To se týká i lenošení na pláži. Nepropásněte na dovolené to nejlepší, co Chorvatsko nabízí. Máme pro vás tipy na nejlepší aquaparky, výlety do přírody i měst. Inspirujte se a proložte lenošení na pláži aktivním programem.
Největší chorvatský poloostrov odhaluje svá lákadla pro vaše ratolesti – nejlepší letoviska, pláže, atrakce a zajímavosti. Inspirujte se, jak prožít dovolenou na Istrii s dětmi.
Nenechte si utéct nejlepší zimní dovolenou. Sleva až 17 %, nízká záloha, garance sněhu, dětské kluby a další výhody, které najdete pouze u nás.
Jaro je tu a s ním i poslední akce lyžařské sezóny v Alpách. Zveme vás na snow volejbal, telemarkovou jízdu nebo ski closing na ledovci, abyste si mohli užít poslední lyžování ještě v dubnu.
Tipy na nejlepší ski areály v Rakousku a Itálii, kde si zalyžujete ještě v dubnu. Podívejte se, kde v Alpách si užijete dostatek sněhu a parádní lyžování o Velikonocích.
Váháte, kam vzít vaši drahou polovičku na Valentýna? A co takhle na parádní lyžovačku na hory? Svátek sv. Valentýna letos připadá sice na středu, ale i tak jde o skvělou příležitost užít si tento svátek na romantickém pobytu na horách.