1. Nev-Dama.cz
  2. Kam vyrazit
  3. Jaro na sněhu. Kam za lyžováním v Alpách v dubnu a o Velikonocích

Jaro na sněhu. Kam za lyžováním v Alpách v dubnu a o Velikonocích

Pátek, 3.5.2024

Jaro na sněhu. Kam za lyžováním v Alpách v dubnu a o Velikonocích

Nemáte lyžování pořád ještě dost, letos jste si ho pořádně neužili, nebo prostě jenom toužíte prožít jaro na sněhu? V každém případě se inspirujte našimi tipy na alpská střediska v Rakousku a Itálii, která díky své poloze a ledovcům umožňují vychutnat si zimní sporty ještě v dubnu a na Velikonoce (letos: 29. 3. – 1. 4. 2024). Poradíme vám, kde najdete ideální lyžařské podmínky i na konci zimní sezóny.

Blízké a dobře dostupné dubnové lyžování v Alpách

Další články

Všeho s mírou. To se týká i lenošení na pláži. Nepropásněte na dovolené to nejlepší, co Chorvatsko nabízí. Máme pro vás tipy na nejlepší aquaparky, výlety do přírody i měst. Inspirujte se a proložte lenošení na pláži aktivním programem.
Největší chorvatský poloostrov odhaluje svá lákadla pro vaše ratolesti – nejlepší letoviska, pláže, atrakce a zajímavosti. Inspirujte se, jak prožít dovolenou na Istrii s dětmi.
Nenechte si utéct nejlepší zimní dovolenou. Sleva až 17 %, nízká záloha, garance sněhu, dětské kluby a další výhody, které najdete pouze u nás.
Jaro je tu a s ním i poslední akce lyžařské sezóny v Alpách. Zveme vás na snow volejbal, telemarkovou jízdu nebo ski closing na ledovci, abyste si mohli užít poslední lyžování ještě v dubnu.
Váháte, kam vzít vaši drahou polovičku na Valentýna? A co takhle na parádní lyžovačku na hory? Svátek sv. Valentýna letos připadá sice na středu, ale i tak jde o skvělou příležitost užít si tento svátek na romantickém pobytu na horách.
Nasednout na první lanovku, posnídat trentinské speciality za úsvitu s výhledem na Alpy barvící se do růžova, nazout lyže a pustit se jako první dolů ze svahu – užijte si Trentino Ski Sunrise.