1. Nev-Dama.cz
  2. Ostatní
  3. Na lyže do Bulharska pohodlně letadlem

Na lyže do Bulharska pohodlně letadlem

Čtvrtek, 21.1.2021

Bulharsko se pyšní zimními středisky alpské úrovně i skvělými sněhovými podmínkami. Aby ne, vždyť skoro 60 % Bulharska zabírají hory! A cesta za zimními radovánkami na bulharské svahy není dlouhá ani strastiplná, jak si mnozí myslí, naopak, lze ji zvládnout pohodlně letecky během pár hodin.

Od bulharských skiareálů vás dělí jen necelé 2 hodiny

K našim lyžařským zájezdům do Bulharska vám na vyžádání zajistíme leteckou dopravu. Přímé lety z Prahy do bulharské Sofie operuje společnost Bulgaria Air moderními proudovými letadly, přímé lety z Vídně pro naše klienty z Moravy a Slovenska operuje společnost Austrian.

Upozornění: letenky a transfer nejsou poskytovány v rámci programu NEV-DAMA SKI PARTNER, takže v případě změny situace není možné jejich bezplatné storno. Data byla aktualizována k roku 2021.

Poleťte si zalyžovat do Bulharska!


Další články

Nově musí mít každý lyžař v italských Alpách pojištění odpovědnosti, dále se zavádějí namátkové kontroly na alkohol a povinnost nosit helmu platí pro děti až do 18 let.
Kde už se v Alpách lyžuje, která lyžařská střediska otevření teprve plánují a jak to na svazích aktuálně vypadá?
Přestože lanovky v některých italských skiareálech už se v této zimní sezóně nerozjedou, sněhová nadílka je bohatá a Italové si užívají zimních radovánek.
Přinášíme vám aktuální novinky a tipy, díky kterým prožijete skvělou dovolenou. Inspirujeme vás, kam se vydat na letní či zimní pobyt, poradíme vám s nákupem vybavení na lyžování, snowboarding nebo turistiku a informujeme vás o různých zajímavostech ze světa cestování.